Invaders from Mars (1986)

Invaders from Mars (1986)

TMDb

Lille David Gardner elsker astronomi, men han får mere end nok verdensrum, da et rumskib fra Mars lander i hans baghave og marsboerne begynder at overtage den lille bys indbyggere — inklusive Davids forældre.

Tone Hoopers ikke-helt-remake af invasionsfilmen fra 1953 er et mærkeligt riff over Spielbergske opskrifter: børnenes perspektiv, sovebysamfundet, og mødet med det fantastiske. Men instruktøren af Motorsavsmassakren har ikke helt de samme rosenrøde filtre på linsen, og idyllen trues mere grundlæggende af produktionen selv end af rumvæsenerne.

Louise Fletcher og Karen Black samt special effects-koryfæerne John Dykstra og Stan Winston får denne storslåede kuldsejling af en film til at hæve sig over sit eget skibbrud.

6/10★

0
The Damned (1962) Shy

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.