No one will save you (2023)

No one will save you (2023)

TMDb

Brynn er en enspænder uden venner i lillebyen, hvor hun bor, og har derfor ingen at vende sig til, da rumvæsener begynder at hjemsøge hende.

Af en eller anden grund er filmen lanceret som gyser, men man har skudt forbi ved at designe rumvæsenerne som tyndslidte “små grå” med store øjne. Den har X-files og Men in black altså kørt i grøften for 30 år siden…

Rationelt kan jeg godt se, at de senere års UFO-bavl har skabt en revival for … UFO-bavl på film, men No one will save you kræver virkelig, at man har investeret sig i forestillingen om UFO-bortførelser for at fungere. Og har man det, anbefaler jeg et reality check fremfor at se den her film.

Den mere interessante historie om, hvorfor Brynn er udstødt af lokalsamfundet, bliver kun gradvist afdækket, så man må sidde gennem halvanden times uHyGgEliGe LySsHoWs for at få bare lidt kød på benet.

Det er en film i febrilsk søgen efter sin tone, men oftest bliver det falsk.

3/10★

0
Gremlins (1984) Woman in the maze (2023)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.