Mit yndlingsdigt: The day the saucers came

Mit yndlingsdigt: The day the saucers came

 

Jeg forstår mig ikke meget på digte.  Da jeg var knægt og gik i gymnasiet, da hadede jeg med 1000 soles intensitet Michael Strunge. Jeg synes det var så påtaget og træls. Jeg kunne slet ikke have med ham at gøre. 

Ulykkeligvis kom jeg for nogen tid siden, til at kaste et blik i Strunges samlede digte, og genfandt mit yndlingshade digt. Natmaskinen. Og til stor irritation, så må jeg erkende at han faktisk gav ret god mening. Det var helt godt og interessant. Hah, jeg er sikker på at Teen Simon vil synes at Old Guy Simon er blevet en gammel røvbanan. Men så kan jeg til gengæld også kigge tilbage på Youngster Simon og pege fingre af hans sorte 90’er garderobe og råbe, “bliv klippet og få et job din lade teenager”.

Så generelt er jeg ikke meget for digte, men det her er rigtigt fint. Gaiman er bare cool.

1
Profetisk 90er thriller Til de sløve padder

1 kommentar

Mit forhold til digte er shit (men jeg forsøger at gøre noget ved det), og mit forhold til Neil G er lidt svingende – men den her er THE shit.
(det gymnasieminde, der dukker op, når jeg støder på ordet digt, er Pia Tafdrup, som står og svajer let, mens hun læser op af noget, der hovedsageligt virkede som nonsens opstået ved at slå ord mod hinanden. Tak for den obligatorisk session.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.