Superkultur-podcasten: Gone fishin’

Superkultur-podcasten: Gone fishin’

Værterne er stadig i minus efter decembers intense ledighed, men mønstrer ikke desto mindre energien til at tage lytterne med på en fisketur i det holdningsløse rum. NB! Dette afsnit kan indeholde spor af tidlig internetadgang!.

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Som sagt i dette årets første afsnit, vil vi bruge foråret på at lægge nye planer for Superkultur-podcasten. Hvad der kommer ud i den anden ende bliver i værste fald det samme gamle format, men pausen tager vi nu alligevel. Hold udkig efter nye afsnit omkring maj!

De (holdnings)løse links

  • Alle NFTer fra Ethereum- og Solana-blockchainsene i én handy torrentfil, fordi JPGs vil finde en måde at blive kopierede.
  • Det kan godt være, Mulder er blevet suspekt med årene, men i 2022 er Scully X-files’ reelle helt:

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

1
Star Trek: Kager, S1 Ep18 Soloævl 9 – Defender IPA og Hans-Jørgen Schanz

1 kommentar

Hej Gutter – jeg kan faktisk godt li’ dogmeredigeringen, gæt & grimasser-referencen og ambitionen om at det IKKE skal føles som ubetalt arbejde. Ønsker jer en god fisketur. Vh Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.