Underwater (2020)

Underwater (2020)

TMDb

Et mix af kastrofefilm, action, horror, og Kristen Stewarts bare mave. Når man kommer over irritationsmomentet, at filmen hovedsageligt skal gøre Stewart troværdig som andet end hende fra Twilight, samtidigt som den kælent soler sig i hendes stardom, så er det en udmærket shlockfilm. Mørket på bunden af Marianergraven er et passende ekstremt miljø for en skrækfilm, og det giver selvfølgelig ekstrapoint at bossmonstret er en krypto-Cthulhu.

★★★★★★☆☆☆☆ 6

0
Gretel & Hansel (2020) Transmissioner fra Karantænen: Karantæne i Sækkedyb, eller “Hjem og hjem igen”

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.