Assassination Nation (2018)

Assassination Nation (2018)

TMDb

“Der er to slags mennesker: Dem, der accepterer, at privatliv er dødt, og så de gamle, der prøver at kæmpe imod,” forklarer en cheerleader i filmens første halvdel. Så lækkes halvdelen af forstaden Salems borgeres emails og smser online, og indenfor tyve minutter har hun fået et baseballbat i skallen. Dette er en skånselsløs exploitationfilm om den digitale mængde af vores liv, vi tror er hemmelig – og om, hvordan gaderne ville se ud, hvis internettroldene slap løs IRL.

★★★★★★⯨☆☆☆ 6.5

0
Transmissioner fra Karantænen: 4′ 33” 2020 DK 04 Gretel & Hansel (2020)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.