I stedet for Snyder-cuttet: bonuspodcast

I stedet for Snyder-cuttet: bonuspodcast

Efter sidste afsnits diskussion om Zack Snyders hypotetiske kvaliteter, og især værternes formodninger om hans halvmarathon af et director’s cut, må det være tid til at se mere konstruktivt på sagerne! Er der film, som er mere berettigede til en narcissistisk udfoldelse end Justice League? Og hvordan kunne man bedre tilbringe fire timer+ end på HBOs relancering af dén maveplasker? Dine Superkulturguides byder ind med deres seneste film- og streamingoplevelser!

Månedens t-shirt

Joss Whedons deroute opsummeret i billede og tekst, direkte fra hovedafsnittets samtale. Køb din her!

Hvad har vi set siden sidst?

Raised by wolves (HBO Max, 2020)

Equinox (Netflix, 2020)

30 coins (HBO, 2020)

The Americans (FX, 2013-18)

The Great (Hulu, 2020-)

Prinsesse Mononoke (1997)

Mindre anbefalelsesværdigt

De løse links

“Nå, det er bare et lille diorama, jeg lavede af fisk, der jager hinanden. Vil du ha’ en bid?” Kilde: Janice Poons madblog

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

Hvad siger I, jeg har instrueret??
3
Episode 129 – Bird of Prey og Youtubehumaniora Zack Snyders Superkulturpodcast

3 kommentarer

Apropos “Leave it to Beaver” (?), så var det jo altså sådan at Peter Den Store forbød adel og feudalherrer, at “bære” overskæg. Til den ende (hvilken?) skal det da også lige nævnes, at assyriske adelsmænd, der havde forsøgt noget med statskup eller andet snavs, fik valget mellem at få hugget næsen eller skægget af.
Således gik mange adelige herrer rundt UDEN næse.
I tilfældet Tycho Brahe er der tale om en lidt anden progression, og med hensyn til Paulus er der mere tale om ” a real smooth shave” (jvnf. Fasil i “Highlander”).

Avatar photo

Aha, Janus og Anna! Hørte I det, det var kun overskægget, der skulle af. Nu bringer du næser op, Henning, og jeg vil undlade at trække politikere ind i sammenhængen. Dog, hvor passer Pinocchio så ind i billedet?

Og så vil jeg tilføje, at Kartago skal ødelægges min sambo siden optagelsen, men før udsendelsen af dette bonusafsnit, har foræret mig et “beard grooming kit”, så indtil videre bliver altså vinterpelsen, samt evt deraf kommende lydforstyrrelser og helt garanterede bæverjokes.

I “sitets ånd” vil jeg slet ikke adressere Pinocchio, medmindre vi skal gå “meta”, hvor NÆSE=PENIS, med hvad deraf følger af udlægninger (der er også nogle der laver ligningen FØDDER=PIK … – den har jeg aldrig forstået, muligvis af dybt personlige årsager; jeg ved ikke med jer drenge?).
Nej! Jeg tror en mere, i sammenhængen, “produktiv” anskuelse, må tage sit udgangspunkt i Gogols “Næsen”.

Nu mht til bæveren, vinterpelsen, det uldne slips (kært barn har lange skægstubbe), så plejer jeg van, at rage hele bjørnen af, hver gang det bliver for mærkeligt at sæve molevitten ind i shampoo og for svært at rede ud. Indimellem disse “sessions” lader jeg bare bæveren gro (undtagen ved højtidelige lejligheder som ansættelsessamtaler eller eksamenssituationer).

Nåja! Og så når fruen siger jeg ligner en bums (nu har jeg aldrig, personligt, haft akne med hår på, men hvad gør man ikke i sagens gode tjeneste, hvabbehar’?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.