She (1984)

She (1984)

[

https://themoviedb.org/movie/47345

Efter den store “cancellation” (!?) er civilisationen i laser, og menneskene overlever i enklaver fordelt efter skarpt definerede, omend bizarre stammetyper. Kultlederen She følger modvilligt to kluntede brødre på en mission for at redde deres søster fra (knapt krypterede nazister) Norkerne.

Sjældent er en film så frygtelig dårlig, at den bliver genial på en måde, bagmændene aldrig kunne forestille sig. Som “The apartment”, men i sværd og sandaler.

7/10★

Jeg må indrømme, jeg døsede hen nogle minutter i filmens tredie “akt”, men jeg havde ikke fornemmelsen af at jeg missede noget vigtigt — og jeg tror hverken forfatter eller instruktør har været bevidste om så avancerede fortællestrukturer som treaktsmodellen, endsige dramatisk spænding.

0
Det Store Skridt Fremad Episode 207 – Old Money og Begyndelsens Efterbyrd

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.