Rider af Deneb

Rider af Deneb

Som en udpræget nørd, så ender man ofte med mange mærkelige og besynderlige nørd dimser. Jeg har f.eks. en Tintin måneraket, jeg har en Lacus Clyne actionfigur og hvis man trykker på hende, kommer hun med opmuntrende citater fra anime serien Gundam Seed.

Men det mærkeligste jeg har er nok den her. Et adelsbrev fra det 3. Imperium, til en post som rider på planeten Deneb. Uheldigvis har Kejser Strephon desværre glemt at skrive kortet under, så det er ikke sikkert at det vil blive godkendt.

Jeg fik kortet i en terningepakke fra sciencefiction rollespillet Traveller. Det er et af de ældste SF rollespil og udkom første gang i 1977 og har siden kommet i 10 forskellige udgaver.

Det er old school SF; FTL rumskibe, aliens, kejserriger og gamle racer der ligger og lurer i baggrunden. Det er nok ikke helt forkert at sige, at de har skævet ret meget til Asimovs Foundation serie, da de byggede settingen.

2
Scifihaiku Wonder Woman

2 kommentarer

Okay, jeg havde tænkt at lave en indlæg, hvor jeg gjorde grin med, at jeg har et Blockbuster-kort i mine tegnebog (jeg laver det nok alligevel på et tidspunkt), men den her kan jeg ikke overgå.

Hah, det her er skisme sejt 🙂 Jeg havde i mange år et spillekort i min tegnebog – klør 9 mener jeg det var. Og jeg kan ikke huske hvorfor – noget med en joke hvor man kunne sige: “kontokort, lånerkort, kørekort og spillekort”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.