Aloha Pilsner og Rejser Kommunalt selvstyre efter apokalypsen

2 kommentarer

Ah! “Greven af Mondo Plasto” – du har jo sådan set lavet en “above-ground” oubliette i en noget medtaget “donjon”, langt til havs (i enhver forstand) 🙂
Jeg ka faktisk godt li den der “jetee”, bådebro, – noget; men er det lego? Eller er det noget du har MOC’et i et andet – hrm – “medie”?
Det er virkeligt gode ideer du får, Jakob, men frem for alt andet sætter jeg stor pris på den fortælling, der følger med – et sender mig lige tilbage til lego-kassen på køkkengulvet, hvor jegsad og lavede en havn med skibe og kraner “og hér kommer lastbilen og skal hente kasserne, og så skal kranen …. ” – osv.
Deter GULD, Jakob 🙂

Hilsen Henning

Henning! Det er altid en fornøjelse at læse dine kommentarer! Tusinde tak 🙂 Jeg er ret vild med at lave historierne så det er vildt fedt at du kan lide dem. Jeg får nogenlunde samme følelse som du beskriver. Det sjove er – synes jeg – at historierne kan opstå i forskellig rækkefølge. Nogle gange bygger jeg noget og så dukker historien op, andre gange (og nok mere sjældent) har jeg en historie først, og så kommer modellen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.