En ny Christian Haun-bog på trapperne

En ny Christian Haun-bog på trapperne

Dette er ikke en øvelse! Jeg gentager: ikke en øvelse!

Christian Hauns nyeste roman har titlen “Måske tvivler hun ikke længere på alting” og (hvad vigtigere er) en udgivelsesdato: 21. marts.

Her er forlagets omtale:

Christian Haun er en af de yngre danske forfattere, der er sværest at bringe til ro på en hylde, fordi han siden debuten Naut (Gyldendal 1999) med hver udgivelse har gjort noget uventet; denne nye roman er tilsyneladende hans mest konventionelle, men naturligvis ikke uden et haunsk twist.

Har De, kære læser, endnu ikke stiftet bekendtskab med dette forfatterskab, er det nu, De skal springe på; som Weekendavisens anmelder, Lars Bukdahl, så sandt har skrevet, burde Haun “bryde gennem samtlige den litterære institutions døvende lydmure”. Og kender De forfatterskabet, er De også denne gang garanteret en overraskende og ny vinkel på noget, De måske troede velkendt.

Det virker, som om Haun måske har forladt de fantastiske genrer i denne omgang, men det skal ikke afskrække nogen – som forlaget skriver, kan han altså noget særligt haunsk, som ikke plejer at skuffe. Er det tydeligt, at jeg glæder mig? Ellers så kig på tidligere omtaler af Haun-bøger her på siden.

Måske tvivler hun ikke længere på alting
0
Den forsvundne millionær Fra et krat til Mars – nye udgivelser i februar

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.