Ekspansion imod kritisk værtsmasse

Ekspansion imod kritisk værtsmasse

Efter åh, så mange afsnit som gæst i Superkultur-podcasten, er det blevet tid for Anna at få en fast værtsstol i det transdimensionelle lydstudie. Det er selvfølgelig ikke noget, vores imaginære HR-afdeling kan tage let på, så Janus og Allan underkaster hende den samme (men forbedrede!) strøm af spørgsmål, de selv gennemgik i afsnit pi.

Hvad er Annas usynlige ven fra fiktionen? Hvordan gøder hun sine potteplanter? Er Hobbitten en heist-historie, og hvordan er egentlig Superkulturs kaffeordning? Det får du svar på her, i Annas jobsamtale!

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Bilag

Du kan finde alle vores spørgsmål til Anna her, og selv svare med for at se om du ville bestå den hårde test!

De løse links

Credits

Indledningstemaet er Glad Rags’ Social Kapital — hele deres usædvanligt lytbare album Wonder Under findes på Free Music Archive under Creative Commons’ Attribution-licens.

Udmarchen er Finis Comoedia af Dee Yan-Key. Hele hans œuvre — 98 albums i skrivende stund — er lagt på FMA under en CC-Attribution-NonCommercial-ShareAlike-licens.

Værterne er Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm.

Spørgsmål, kommentarer, og hilsner til det superkulturelle folk kan sendes til podcast@superkultur.dk, eller på Twitter til @superkultur.

2
En uventet sammenfletning af plotelementer Superkulturs personlighedstest (HR-bilag)

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.