3 dev Adam (1973)

3 dev Adam (1973)

TMDb

Spider-man, her skildret som en sadistisk forbryder, står bag et verdensomspændende og sindrigt pengevask- og falskmøntner-komplot. Det tyrkiske politi kalder derfor Captain America og luchadoren Santo ind som forstærkning!

Filmen er kendt for de overlagte brud på ophavsrettigheder, vilde afvigelser fra forlæggene, og hovedløse historie. Alene klipningen er en forbrydelse. Jeg mistænker Spider-mans evne til at respawne hver gang han dør (spoilers: det er ellers ikke noget figuren er kendt for), er opstået netop af den forvirrende montage.

Hvad folk ikke nævner er, at kombinationen resulterer i et absurd underholdende makværk.

6/10★

0
Linkdump: Frankenstein og det holografiske univers All eyes (2022)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.